• image
  • image
  • image

Fracarro D-Matrix

Natisni
Fracarro D-Matrix kompaktna digitalna TV centrala.
Opis

Fracarro D-Matrix digitalna TV centrala je dobavljiva v treh izvedbah:

1+2). D-Matrix-4S in D-Matrix-4S Evo, med katerimi je poleg razlike v oznaki tudi občutna cenovna razlika. Obe opciji centrale D-Matrix imata 4 satelitske vhode, vendar ima osnovna verzija samo 2 DVB-T/C izhodna modulatorja, medtem ko ima opcija z oznako EVO 4 DVB-T/C izhodne modulatorje. Tip modulacije DVB-T ali DVB-C je pri teh nastavljiv programsko.

Osnovna verzija D-Matrix-4S lahko tako na končni združeni izhod pošlje nekje do max. 16 TV programov v DVB-T načinu, oz. do 24 TV programov v DVB-C načinu. Naprednejša verzija D-Matrix-4S Evo pa lahko tako na končni združeni izhod pošlje nekje do max. 32 TV programov v DVB-T načinu, oz. do 48 TV programov v DVB-C načinu. Dejansko število TV programov je v končni fazi sicer omejeno glede na izbiro vhodnih paketov.

Cenovno in kvalitetno sta ti primerni oz. priporočena za objekte z nad nekje vsaj 20 TV priključki. Obe podpirata tudi možnost dekodiranja signalov preko 2 x CI modula in naročniške kartice. Obe imata tudi vhodni USB priključek, iz katerega lahko bereta video posnetek, kateri se nato predvaja kot interni digitalni hotelski TV kanal. Tehnične parametre oz. nastavitve je mogoče nadzirati preko vgrajenega WEB vmesnika.

TOVARNIŠKI PROSPEKT D-MATRIX-4S

Cene so po povpraševanju.

TOVARNIŠKI PROSPEKT D-MATRIX-4S-EVO

Cene so po povpraševanju.

 

 

3). D-Matrix-8T ki imata 8 zemeljskih/kabelskih vhodov in 8 DVB-T izhodnih modulatorjev. Tip izhodne modulacije je lahko samo DVB-T.

Ta lahko tako na končni združeni izhod pošlje nekje do max. 64 TV programov v DVB-T načinu.
Dejansko število TV programov je v končni fazi sicer omejeno glede na izbiro vhodnih paketov.

Centrala kot taka, je posebej primerna za objekte, ki imajo mejno kvaliteto sprejem vhodnega signala, saj lahko te signale pred nadaljno distribucijo digitalno regenerira in tudi frekvenčno pretvori. S tem obojim lahko preprečimo probleme, ki bi se sicer pojavili ob direktnemu pošiljanju mejne kvalitete signala direktno v distribucijsko omrežje, kjer reskirano to da kvaliteta signala pade pod minimalno mejo, preden doseže končnega uporabnika.

Cenovno in kvalitetno je ta primerna oz. priporočena za objekte z nad nekje vsaj 50 TV priključki. Ta centrala podpirata tudi možnost dekodiranja signalov preko 2 x CI modula in naročniške kartice. D-Matrix-8T ima tudi vhodni USB priključek, iz katerega lahko bere video posnetek, kateri se nato predvaja kot interni digitalni hotelski TV kanal. Tehnične parametre oz. nastavitve je mogoče nadzirati preko vgrajenega WEB vmesnika.

TOVARNIŠKI PROSPEKT D-MATRIX-8T

Cene so po povpraševanju.