• image
  • image
  • image

Kakšen TV izbrati

KAKŠEN HOTELSKI TV IZBRATI, DA BO PRIMEREN ZA VAŠ HOTEL ?

Kot prvo se morate kot hotelir ali gostinec zavedati to, da boste z nakupom namenskih hotelskih TV aparatov lahko dolgoročno gledano bistveno prihranili v primerjavi, kot če kupite kar navadne TV aparate za hišno rabo !

Prvi vzrok temu je to, da imajo namenski hotelski TV aparati kup dodatnih funkcij, s katerimi lahko optimizirate njihovo vzdrževanje in tako gostu vedno vedno nudite optimalno delovanje.

Dodaten vzrok k temu pa je še to, da so ti aparati oprema, ki spada med izdelke za profesionalno rabo, kateri so višjega kvalitetnega ranga, kot izdelki za široko potrošnjo in imajo tako predvidoma daljšo življensko dobo.

 

Še vedno pa obstajajo tudi v temu segmentu različni rangi TV aparatov, kateri so primerni za različne velikosti in kategorije hotelov, kot lahko tudi vidite iz našega kataloga na levi strani. Če želite izvedeti več o temu zakaj, se prosimo registrirajte oz. prijavite in v primeru nove registracije vam bomo poslali geslo, s katerim lahko dostopate do podrobnejšega vodnika k izbiri ustreznih televizorjev za vaš hotel, ali podoben gostinski, oz. nastanitveni obrat.

Ekipa AVSN.